友迪情感
您的当前位置:首页大学英语三级B阅读理解专项强化真题试卷9(题后含答案及解析)

大学英语三级B阅读理解专项强化真题试卷9(题后含答案及解析)

来源:友迪情感
大学英语三级B阅读理解专项强化真题试卷9 (题后含答案及解析)

题型有:1.

To: damon@gmail.comSubject: Proposal to do businessDear Mr. Damon, We would like to introduce ourselves as a company supplying raw materials to garment(服装)manufacturers. We would be interested in doing business with you. We have been manufacturing raw cotton materials for the last five years. We supply our raw materials to most popular garment manufacturing companies in this country. Your company also manufactures cotton garments for which you must be requiring a steady supply of cotton materials. We can assure you that we provide the best quality of materials and the price of our materials is reasonable. It Would be an honor doing business with you. It would be great if you could arrange a business meeting so that we can discuss this in detail. I attach a copy of our company profile. Thank you. Norman Creed Marketing Manager CBH Manufacturers Limited

1 What kind of material does CBH Manufacturers Limited supply? It supplies ______ to garment manufacturers.

正确答案:raw materials

2 How long has CBH Manufacturers Limited been in this field of business? For______ years.

正确答案:five

3 What promise has the writer made to Mr. Damon? To provide the______of materials at a reasonable price.

正确答案:best quality

4 What suggestion does the writer make at the end of the email? To arrange ______.

正确答案:a business meeting

5 What document is attached to the email? A copy of the writers ______.

正确答案:company profile

Grounds Maintenance Workers What Grounds Maintenance (维护) Workers Do Grounds maintenance workers ensure that the grounds of houses, businesses, and parks are attractive, orderly, and healthy in order to provide a pleasant outdoor environment. Work Environment Many grounds maintenance jobs are seasonal, available mainly in the spring, summer, and fall. Most of the work is done outdoors in all weather conditions. How to Become a Grounds Maintenance Worker Most grounds maintenance workers need no formal education and are trained on the job. Training A short period of on-the-job training is usually enough to teach new hires the skills they need, which often include how to plant and maintain areas and how to use some tools and other equipment. Pay The hourly wage for grounds maintenance workers was $ 12. 90 in May 2016.

6 What job is offered in the advertisement? ______

正确答案:Grounds maintenance workers

7 What is the responsibility of the job? To provide a pleasant ______.

正确答案:outdoor environment

8 What is the working environment of the job? The work is mostly done outdoors in ______.

正确答案:the springsummerand fall

9 What kind of training will be provided? A short period of ______training.

正确答案:onthe-job

10 What was the hourly wage for grounds maintenance workers in May 2016? $ ______

正确答案:12.9

Please Contact us to Arrange a Safety Inspection.Address: 246 N. High St., Columbus, Ohio 43215.Columbia Gas must perform a safety inspection at the address above.We are required by federal law to inspect your service line and meter setting. Please call us at 1-800-344-4077,Monday through Friday, 7:00 am - 7:00 pm.If you have already arranged an inspection, there is no reason to call. Please ignore this letter. Please understand, communications will continue until the inspection has been completed.This important safety inspection is part of our promise to provide safe and reliable service to our customers.We will make every effort to do the work at a date and time that is convenient to you.If this inspection is not performed, we cannot continue your service. Please call us today to set up an inspection.Thank you for your attention to this letter.

11 What is the gas company required to do by federal law? To inspect the letter receivers______and meter setting.

正确答案:service line

解析:本题考查煤气公司依照联邦法律需要做的检查的内容。根据关键词required to do by federal lawTo inspect the letter receiversmeter setting定位到信函第一段第一句。该句指出,煤气公司依照联邦法律要求检查服务线路和仪表设置。由此可见,煤气公司依照联邦法律需要做的检查为服务线路和仪表设置。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为service line

12 In what case can the letter receiver ignore this letter? If he/she has already______.

正确答案:arranged an inspection

解析:本题考查信函接收人在什么情况下可以忽略本信函。根据关键词ignore this letterIf heshe has already定位到信函第二段前两句。定位句指出,如果你已经安排了一次检查,就没有必要再给煤气公司打电话,可以忽略这封信函。由此可见,信函接收人可以忽略本信函的前提是已经安排了一次检查。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为arranged an inspection

13 How long will the communications last? Communications will continue until______has been completed.

正确答案:the inspection

解析:本题考查双方的联系将会保持多长时间。根据关键词Communications will continue untilhas been completed定位到信函第二段第三句。该句指出,双方将一直保持联系,直到检查结束为止。由此可见,双方的联系将会保持到检查结束。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为the inspection

14 What has the gas company promised to do? To provide______service to its customers.

正确答案:safe and reliable

解析:本题考查煤气公司承诺为客户提供什么样的服务。根据关键词promisedTo provideservice to its customers定位到信函第三段。定位段指出,这次重要的安全检查是煤气公司承诺为客户提供安全、可靠服务的一部分。由此可见,煤气公司承诺为客户提供安全、可靠的服务。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为safe and reliable

15 In what case will the gas company stop its service for its customers? If the inspection______.

正确答案:is not performed

解析:本题考查煤气公司会在什么情况下停止向客户提供服务。根据关键词stop its service for its customersIf the inspection定位到信函第五段第一句。该句指出,如果不接受检查,煤气公司将无法继续为客户提供服务。由此可见,煤气公司停止向客户提供服务的情况是客户没有接受检查。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为is not performed

Have your insurance card ready when you go to the doctor or to pick up a prescription (处方). Your card will have basic information on it, including the insurance provider, the policy number, and the expiration (到期) date. Knowing your policy benefits can make a huge difference, especially if you are involved in a medical emergency. Before getting insurance, you will find out about what and how much your insurance covers. You can find this information on your insurance providers website. Also, stay updated! Make sure you are aware of any changes in your insurance benefits. Where to Start Look into finding a doctor that you can go to regularly for your check-ups and illness. Having one doctor who knows about many aspects of your health ensures you get the best care. If your college has a clinic (诊所) , that may be a good place to start. If this isnt a good choice for you, look into nearby clinics in the area. Be careful to check what insurance plans they accept. This is important because health care can be expensive.

16 What should you do before going to a doctor? You should have your______ready.

正确答案:insurance card

解析:本题考查去看医生之前应该做的准备工作。根据线索词before going to a doctor定位到短文第一段第一句。该句指出,在去看医生或者开处方时,应该准备好保险卡。由此可见,去看医生之前应该做的准备工作是准备好保险卡。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为insurance card

17 What information can be found on your insurance card? The insurance provider,______, and the expiration date.

正确答案:the policy number

解析:本题考查保险卡上可以看到哪些信息。根据线索词informationon your insurance cardThe insurance providerthe expiration date定位到短文第一段第二句。该句指出保险卡上有一些基本信息,包括保险提供商、保单号码、到期日期等。由此可见,医保卡上能看到保险提供商、保单号码、到期日期等基本信息。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为the policy number

18 Where can you find the information about what your insurance covers? On your______.

正确答案:insurance providers website

解析:本题考查从哪里可以查询你的保单的覆盖范围。根据线索词find the information about what your insurance covers定位到短文第二段第二、三句。第二句指出,在获取保险之前,可以查询一下所买保险的覆盖范围和额度等相关信息,第三句接着指出,这些信息可以在保险供应商的网站上查询。由此可见,查询你的保单的覆盖范围的途径是保险供应商的网站。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为insurance providers website

19 Why should you always stay updated? To be aware of______in the insurance benefits.

正确答案:any changes

解析:本题考查随时保持了解最新信息的原因。根据线索词stay updatedTo be aware of定位到短文第三段。第一句指出要保持了解最新信息,第二句接着指出,这样可以确保能够随时了解保险内容出现的任何变化。由此可见,随时保持了解最新信息的原因是能够了解保险内容出现的任何变化。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为any changes

20 Why is it important to check what insurance plans the clinics accept? Because health care can be______.

正确答案:expensive

解析:本题考查为什么核对诊所能够接受的保险方案非常重要。根据线索词to check what insurance plans the clinics acceptBecause health care can be定位到短文最后一段第三、四句。第三句指出,一定要认真核对诊所能够接受的保险方案,第四句接着指出,这很重要,因为医疗保健费用非常高。由此可见,核对诊所能够接受的保险方案非常重要,其原因在于医疗保健费用非常高。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为expensive

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容